LG نصب روکش ایمپلنت

روکش ایمپلنت | دندانپزشکی زیبایی و ترمیمی

همانطور که در مقالات پیشین گفته شد امروزه به مدد روش های نوین دندانپزشکی زیبایی و ترمیمی مثل کاشت دندان یا ایمپلنت می توان مشکل بی دندانی را برطرف کرد. هر چند هیچ چیزی نمی تواند جای دندان طبیعی فرد را بگیرد اما ایمپلنت ها ظاهری شبیه به دندان های طبیعی ایجاد می کنند و لبخندی زیبا را به بیماران هدیه می دهند، از این رو گزینه ی بسیار مناسبی برای جایگزینی دندان های از دست رفته هستند.
دندانپزشک در ایمپلنت دندان از سه قطعه فیکسچر، اباتمنت و روکش استفاده می کند و پایه ای از جنس فلز تیتانیوم در زیر لثه و داخل فک قرار می دهد که شبیه ریشه دندان به فک می چسبد و دندان جایگزین روی آن قرار می گیرد، این پایه همان فیکسچر است.
بعد از اتصال پایه ها (ایمپلنت ها) به فک و فرم گرفتن لثه دور ایمپلنت ها، قطعه ی بعدی، یا آباتمنت نصب می شود. معمولا این انتظار برای فک پایین دو ماه و نیم و برای فک بالا سه ماه و نیم است. آبانتمنت روی فیکسچر قرار می گیرد (تا پروتز ساخته شده را به فیکسچر متصل نماید). در این مرحله دندانپزشک زیبایی از موقعیت پایه ها و فک مقابل قالب تهیه نموده و به لابراتوار ارسال می کند.
در اغلب موارد دندانپزشک تا آماده شدن روکش نهایی در لابراتوار، روکشی موقت بر روی پایه ها قرار می دهد و منتظر می ماند تا پایه های کاشته شده فک جوش شده و آمادگی قرار دادن روکش نهایی را پیدا کنند.
پروتز مورد نظر با توجه به قالبی که دندانپزشک تهیه کرده است در لابراتوار ساخته و برای امتحان شدن به مطب فرستاده می شود. در مرحله نهایی دندانپزشک زیبایی قطعه ی روکش (پروتز) را روی آبانتمنت قرار می دهد. این قطعه تمام تاج دندان را پوشش می دهد و ابانتمنت سبب اتصال آن به ایمپلت می گردد.
دندانپزشک زیبایی با دقت تنظیمات فک را انجام داده و با توجه به موقعیت نوک دندان ها و لب ها لبخند را طراحی می کند و در صورت لزوم پروتز به لابراتوار فرستاده می شود تا اصلاحات روی آن انجام گردد.

روکش ها در دو نوع استفاده می شوند:

  • روکش کروم – پرسلن دست ساز با شاسی فلزی تیره طراحی شده بر روی فلز پرسلن یا چینی
  • روکش زیرکونیوم – پرسلن با طراحی کامپیوتری و انطباق بهتر (فلز زیرکونیوم همرنگ دندان بوده و روی آن پرسلن یا چینی قرار می گیرد)

توصیه می شود ایمپلنت ها به همدیگر متصل شوند و به صورت گروهی روکش شوند نه تک تک و مجزا زیرا در این صورت می توانند فشار جویدن را بهتر تحمل کنند.

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید