LG Untitled 3 copy

کاشت ایمپلنت |ایمپلنت ارزان
یکی از مشکلات خدمات دندانپزشکی هزینه‎ها‎ی بالای آن می‎باشد. در این زمینه همواره از سوی شهروندان، شکایتهایی در رابطه با قیمت بالای درمان دندانپزشکی صورت گرفته که یکی از این موارد کاشت دندان یا ایمپلنت است. در این رابطه بیمه‎ها‎ی دندانپزشکی نیز پاسخگو نیست و بسیاری از درمانهای دندانپزشکی زیبایی بدون حمایت بیمه انجام می‎شوند و یا حداقل با بیمه تکمیلی صورت می‎گیرند.
کاشت ایمپلنت برای پر کردن جای خالی دندان‎ها‎ی کنده شده در نظر گرفته شده که بهتر از روش دندان مصنوعی عمل می‎کند اما به دلیل قیمت و هزینه‎ها‎ی بالا، با استقبال زیادی مواجه نمی‎شود و بسیاری از بیماران ترجیح می دهند به جای پرداخت هزینه ها بالا، به دندان مصنوعی اکتفا کنند. این در حالی است که در موارد زیادی هزینه انجام ایمپلنت با انجام درمانهای سنتی تفاوت زیادی ندارد. فاکتورهای تعیین کننده هزینه کاشت ایمپلنت، دستمزد جراح دندانپزشک، هزینه مواد مصرفی اضافی در صورت لزوم برای مثال استفاده از پودر پیوند استخوان و هزینه لابراتواری می‎باشد. هزینه کاشت ایمپلنت قبل از انجام عمل، بطور شفاف به بیمار اعلام می‎شود.
برای کاشت ایمپلنت دو هزینه محاسبه می‎شود: نخست مواد و تجهيزات و دوم تعرفه خدمتات دندانپزشک است كه قيمت آن در مطب‎ها‎ی مختلف متفاوت می‎باشد. از این جهت هیچ یک از ارگانها قیمت نهایی کاشت ایمپلنت را اعلام نکرده اند. بطور کلی هزینه کاشت ایمپلنت به موارد زیر بستگی دارد:
میزان تخصص دندانپزشک
متخصص کاشت ایمپلنت، تعیین کننده دستمزد درمان خواهد بود. بر این اساس دندانپزشک با توجه به مهارت، تجربه و تخصص خود، هزینه‎ها‎ را تعیین می‎کند. ناگفته نماند که معیار اصلی توسط وزارت بهداشت، سازمان نظام‌پزشکی، وزارت رفاه و تامین اجتماعی، کمیسیون بهداشت و درمان مجلس، هیات دولت و سایر سازمان‌های ذیربط مشخص می‎شود و دندانپزشک تنها دستمزد و مواجب خود را تعیین می‎نماید.
کیفیت مواد مصرفی در کاشت ایمپلنت
گاهی می توان با صرف هزینه های کمتر کاشت ایمپلنت را ارزانتر انجام داد. در حالی که برخی از ایمپلنتها به شکل ساده کار گذاشته می‎شوند و دوام کمتری دارند، برخی دیگر بصورت پیچیده تری در دهان قرار می‎گیرند و از این رو قیمت آنها نیز بیشتر خواهد شد.
نکته ای که ابتدا باید به آن اشاره نمود، قيمت پایین ايمپلنت‎ها‎ي دنداني به معنای كيفيت نامطلوب آنها نيست. در واقع از آنجا که مسئولان وزارت بهداشت بر امر واردات مواد مورد نیاز کاشت ایمپلنت نظارت دارند، لذا از ورود ایمپلنتهایی که ریسک پذیر بوده و به بدن آسیب وارد می‎کنند، جلوگیری می‎نمایند. معيار اصلی كيفيت ايمپلنت‎ها‎ي دنداني، داشتن تائيديه بين المللي می‎باشد و باید تائيديه اتحاديه اروپا و آمريكا را نیز اخذ نمایند تا برای آنها مجوز صادر شود.
تحریم و واردات ایمپلنت
با توجه به اینکه ایمپلنت از جمله محصولاتی است که ایران قادر به ساخت آن نیست و از کشورهای اروپایی وارد می‎شود، در سالهای اخیر با تحریم‎ها‎ی صورت گرفته از میزان واردات ایمپلنت‎ها‎ کاسته شد و از سوی دیگر با بالا رفتن دلار نیز هزینه کاشت ایمپلنت افزایش پیدا کرد. از این رو می‎توان گفت با کاهش تحریم‎ها‎ ممکن است در آینده کاشت ایمپلنت با قیمت کمتری انجام شود.

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید